C# Object Kullanımı Günlükler



ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir dershane ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

C# bâtınindeki bir dershane salt bir zemin sınıftan vasıtasız devralabilir. Fakat, bir baz klasın kendisi değişik bir sınıftan devralabileceğinden, bir dershane dolaylı olarak birden çok anayasa sınıfı devralabilir.

Her yeni dershaneı farklı bir eşme dosyada tekvin etmek düzgün bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve dershane

Mafevkda tanımlanan ilk metoda erişmek ciğerin zirdaki kabilinden bir delegate tanılamamı örgülması gerekir.

GenerateMember: Button bağırsakin dizayn zamanında bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Bu uran kısaca vadede davranışe yarasa da gün ortamında daha bir tomar iş olacaktır. Bütün değişiklikler etkilenen bütün sınıflara kopyalanır.

2010 yılından bu yana Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak meslek liselerinde vazife yapmaktayım.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan bilgelik MyShape sınıfındaki boş string ifadesi bileğil, MyCircle derslikındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Temelı sınıflar ansızın çok oluşturucu teşhismlar ve bu gır dizimi, çağırdığınız esas derslik oluşturucuyu seçmenizi sağlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonra, türetilmiş sınıfların her biri bâtınin kodu geliştirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri süflidaki gibi belirtilebilir:

Oluşturucu C# Object Kullanımı porte derunin monthlyDeposit varsayılan bir valör katkısızlar, böylece arayanlar maaş mangır yatırma kârlemi kuruluşlmadan atlayabilir 0 .

Bir müessis metot, derslik adıyla aynı cezire iye, public olarak erişilebilir bir binadadır. Parametre alıntı zorunluluğu yoktur.

Interface içerisine metot tanımlaması yaparız ama kârlemleri yazmayız. Yapılmasını istediğimiz kârlemleri, Interface ‘i uyguladığımız klas içine yazıcıız.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama işlemleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları düzenır ve varsayılan olarak None değerini bağırsakerir.:

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara sahip olmasını sağlıyoruz. öbür bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *