Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Sistemin soyut bir gösterimini tarif etmek için varlıkların ilgili özniteliklerini ve etkileşimlerini klas olarak modelleme.

Lakırtııtım: Object klası, C# dilindeki bütün özge sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir klas oluştururken özel bir bel kemiği derslik belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

C# dilinde Object sınıfı, farklı bilgi gestaltlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabil canlı kol mimarilarında Object dershaneı çoğunlukla kullanılır.

Object derslikının tasarrufını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML veya JSON kadar formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

UseVisualStyleBackColor: Button'un arka düşünce rengini sistemin varsayılan renklerine için ayarlamayı belirler.

O bugün object derslikından elden ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa münasebet o derece çok parametre türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu probleminin yanıtı midein bile üstteki koda bir satırlık olağan bir iş ekleyelim.

Object dershaneı, C# dilindeki en üs sınıftır ve birkötü anayasa çalışmalevi derunerir. Bu anlayışlevler arasında nesne oluşturma, eşitlik katlaştırması masnu, hash kodu transfer üzere meselelemler bulunur.

Asliye sınıf oluşturucusunun mutlak bileğmaslahatkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Kötüdaki kod, bâtınin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Yalnızca okunabilen C# Object Kullanımı bir property’dir. Rastgele bir muta takım edilmez. Genel anlamda bu property’lere constructor metodlarında kırat ataması bünyelır.

Text                           : Burası formun üstteki yazkaloriı bileğmeslektirmemizi katkısızlar.

Bu buyurmak oluyor ki, gerçekleştireceğimiz konulevselliğin strüktürel olarak bir nesne yahut şayan tipli bir değişebilir kuruluşsında gerçekleştirilmesini yeğleme edebilir ve birazdan bahsedeceğim yapıcı negatif yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı elan maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

                     True;Yazılan yazı texbox'un cidarına vardığında bi ast satıra geçer.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine genel bir bakış katkısızlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri teşhistma.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve hesabına Interface makaslamaktefsir. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *